3 Nations Cup - Watersley, Sittard NL

07/04/2024

Zoë Brakke - U17

Ik ging van heel goed van start en voelde me ook goed. Alleen het was best warm  en had me een beetje opgeblazen. Hiervan moest ik herstellen, alleen dat duurde een beetje lang, dus een paar rensters hadden mij  in gehaald. Had de wil om er bij te blijven, maar alleen dat lukte helaas niet. Heb mijn eigen tempo weer moeten terugpakken en later kwam de cadans langzaam weer op gang. In de laatste ronde heb ik nog 3 rensters ingehaald en werd ik uiteindelijk 5de. 

Vica van Veen - Elite

Ik kwam op de startklim goed mee naar boven en ging in het midden van de groep het bos in. In het eerste rondje was het volle bak rijden en daarmee was voor mij het tweede rondje in het kader van herstellen. Met ups en downs door wedstrijd heen gereden en ik wisselde wat in posities. In de laatste ronde kreeg ik nog weer extra energie en kon ik nog 2 dames inhalen. Uiteindelijk op een 24 plaats gefinisht.
 

Zjuul Moeskops - U17

Ik had er veel zin in. Had alleen een slechte start, trapte volledig langs mijn pedaal. Wel snel weer veel plekken goed kunnen maken in de eerste ronden, en al snel in de flow kunnen komen. Daarna ten val gekomen en hierdoor last gekregen van m'n rug. Door het vele klimmen, kan dat niet makkelijk herstellen.  Niet de wedstrijd waarop ik gehoopt had, op naar de volgende.

Liam Brugman - U17

Mijn start ging goed alleen, merkte ik al vrij snel dat mijn benen erg slecht waren. Waarschijnlijk doordat ik geen eten binnen kreeg in de ochtend. Ik heb de schade beperkt kunnen houden en ben 9e geworden. Op naar de volgende wedstrijd.

Brian de Vries - U23

Afgelopen weekend was de 2e wedstrijd van de 3nationscup in de Sittard. Om 17:00 mocht ik starten, de start was goed en ik kon al direct 3 plaatsen opschuiven. Een paar rondes in de wedstrijd kreeg ik last van mijn rug en kon ik niet meer goed de klimmetjes aanvallen. Uiteindelijk een vlakke wedstrijd gereden en als 19e gefinishte.

Yorick Kamphuis - U23

3nations sittard, eentje om snel te vergeten, qua wedstrijd. In de loop van de wedstrijd ben ik hard gevallen en moest mij daardoor hard terug vechten door het deelnemersveld. Maar nog een redelijk uitslag gereden. Ook hier leren we als renner natuurlijk weer van, nu snel naar de volgende wedstrijd.

Jorn van der Made - U19

Ik had een goede start van de wedstrijd, maar ten val gekomen in het bos. Daardoor kreeg ik heel erg veel last van mijn rug. Dit werd steeds erger en kon totaal geen kracht meer zetten. Echter, wilde de wedstrijd wel uitrijden. Toen ook nog technische problemen en bij de post kort gestopt en dus weer plekken verloren. Dit resulteerden in een zeer slecht resultaat, waar ik super van baalde. Nu op na de volgende wedstrijden en gas erop ...

Thyn Jacobs - U17

Mijn wedstrijd ging het eerste half uur niet, zoals ik gewild zou hebben. Ik kreeg mijn hartslag maar niet omhoog en maakte domme foutjes, waardoor het ritme verstoord werd. Het tweede half uur was ik 'warm' gedraaid en kon doorrijden.  Hierdoor nog flink wat mensen kunnen inhalen. Zelf ben ik niet tevreden met het uiteindelijke resultaat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram