MTB bundesliga Obergessertshausen (DE)

09/03/2024

Brian de Vries

Zaterdag 9 maart heb ik een XCC-wedstrijd (short race) gehad in Krumbach. Om 10 over 5 was de start, het was een leuk rondje met trappen en klimmetjes erin. Ik mocht starten rond de 15e plek, de start was redelijk goed en zat als snel rond de 10 plaats. De eerste paar rondes werd er supersnel gereden en moest ik een flinke inspanning doen om erbij te blijven. De hele wedstrijd rond een 8e-10e positie gereden en uiteindelijk 8e geworden.

Zondag 10 maart heb ik de XCO- wedstrijd in Obergessertshausen. Ik mocht starten om 10 uur, het was een rondje met veel wortels en veel hoogte meters. Mijn start was redelijk, eerst was er een start lus met een flinke klim erin. Bij de start heb ik nog een aantal ingehaald en zat ik rond de 15e plek. In de eerste 2 rondes merkte ik dat de benen nog vermoeid waren en het tempo niet echt kon volgen. Sinds de 3e ronde ging het steeds beter en kwam ik steeds verder naar voren. Uiteindelijk 12e geworden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram