Streetrace Norg 17-09-2023

17/09/2023

Vica van Veen was bij de start goed weg en kwam als 4de door de eerste bocht. De eerste 20/25 minuten gingen ook goed en kon hard aanzetten na elke bocht. Maar hierna zakte het toch wat in en moest ik een paar plaatsen laten gaan. Op een 13de plaats gefinisht.

Voor Zjuul Moeskops was het zijn eerste streetrace, dus had er zin in. Hij moest wel achteraan starten, omdat hij nog geen wedstrijd gereden had in deze competitie. Bij de start kon hij goed opschuiven naar voren en had hij een goede positie. Zjuul was samen met iemand weg gereden en de strijd aan gegaan. Het was telkens proberen om weg te fietsen. Dat lukte ons allebei niet. Toen nog gesprint voor de winst, maar die heeft hij helaas verloren. Terecht heel tevreden met zijn 2e plaats. 

Zoë Brakke mocht van de tweede rij starten. De start was naar eigen zeggen niet super, dus probeerde ze het goed te maken op het rechte stuk. Dat ging op zich prima, totdat er in de eerste bocht een valpartij ontstond, dus kon Zoë opschuiven naar de tweede plek. Dit kon ze even volhouden, maar viel iets terug naar ongeveer de vijfde plaats. Dit een paar rondjes gereden, maar uiteindelijk nog een plekje terug moeten geven naar de zesde plaats en heb daar in de gladheid op weten te blijven.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram