MOUNTAIN TROPHY ASSEN

11/07/2023

Zondag 9 juli 2023

Yorick Kamphuis

Na een slechte start, in de eerste bocht veel plaatsen goed kunnen maken en zo naar voor gereden. In begin van de 2de ronde reed hij samen met Brian op nummer 1 en 2 in de wedstrijd. Dat was nummer 1 van de junioren, maar Yorick kreeg een dipje door de warmte en zakte 1 plekje terug uiteindelijk tevreden met plek 2.

Brian de Vries

Het startschot voor de elite en junioren viel om kwart voor 2. Het was erg warm afgelopen zondag, 30 graden plus. Het was een snel parcours met aardig wat hoogtemeters. Brian had niet echt een goede start en ging als 3e de eerste bocht in. In de 3e bocht viel degene voor hem, waardoor de eerste plaats direct een groot gat had. Na een halve ronde nam hij de kop over en heeft het niet meer uit handen gegeven en resulteerde in plaats 1. Het was een uur wedstrijd, maar met de weersomstandigheden was dat ook wel genoeg.

Vica van Veen

Dit is voor Vica een thuis wedstrijd met warme omstandigheden stonden ze aan de start. Vica kon goed weg en ging als 2de het veld in. Hierna zakte ze weer een paar plaatsen en moest erg wennen aan het warme weer. Maar kwam hier doorheen en kon een lekker tempo rijden, ze begon wat dames in te halen. Toen ze de laatste ronde in ging, zag ze de nummer 3 voor haar rijden. Het lukte om bij haar te komen en dit eindige in een spannende eindsprint. Deze heeft ze naar zich toe kunnen trekken en gewonnen en zo een 3de plek kunnen behalen.

Jorn van der Made

Hij had een goede start, maar kreeg gelijk al wat last van de warmte. Helaas werd het snel te erg en voelde zich niet goed worden. Heeft moeten besluiten om op te geven. DNF.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram