NK Streetrace Ruinen - zondag 2 juli 2023

02/07/2023

Brian de Vries

Het parcours was een snel rondje dwars door Ruinen heen. Het startschot viel om 12:30 en mocht opstellen op de 2e rij via loting. Afgelopen week erg verkouden geweest, dus hij had niet al te hele hoge verwachting van de wedstrijd.
Bij de start kon hij direct wel goed mee en reedt rond de 5e plek. Na een aantal rondes zat hij in de kopgroep van 8 man en Brian kon zelf niet echt lekker naar voren komen. Hierdoor moet er na de bochten altijd een aantal trappen meer gedaan worden en dan kom je op het elastiek te zitten. De hele tijd rond de 7e plaats gefietst in de kopgroep. In de 4e ronde voor het eind, reden er een aantal man los en kon hij helaas niet mee. Uiteindelijk met een mooi resultaat als 7e over de finish gekomen.

Jorn van der Made

Helaas achteraan geloot, maar op zich wel een goede start van de wedstrijd. Hij kon snel een paar renners voorbij. Echter, door een inschattingsfout van een andere renner, ontstond er een valpartij voor hem. Gelukkig alles kunnen ontwijken en heel gehouden, maar wel volledig ingesloten en weer plekken verloren. Vervolgens opnieuw kunnen beginnen met de inhaalrace en daarna wel lekker naar voren gereden en er een goede training van gemaakt. Gefinisht op plaats 16.

Vica van Veen

Bij de start kon ze niet goed weg komen en hierdoor miste ze de aansluiting voorin de groep. Vica zat in een groepje met eerst 4 andere dames. Eerst nog geprobeerd hier in weg te rijden, maar dat was erg lastig op dit rondje. Uiteindelijk weer met een andere dame de laatste rondjes gestreden en in de eindsprint kunnen winnen. Uiteindelijk op plek 17 gefinisht.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram