3 Nations cup Houffalize 24-25 juni 2023

24/06/2023

Brian de Vries

Een prachtig parcours met mooie technische passages / afdelingen. Persoonlijk vind Brian dit het mooiste parcours van de 3 Nations Cup. Het startschot viel om 13:30 uur. Hij had bij de start direct een goede positie. De start is ongeveer 1,5 kilometer lang, waarbij het wat omhoog loopt. Zodra ze het veld in gingen, zat hij rond de 15e plaats. De benen voelde goed en merkte al snel dat hij sterk was. In de eerste ronde kon hij helaas niet meekomen met de eerste groep, maar kon met een andere renner samen fietsen. In de wedstrijd reed ik rond de 15e plaats, waarbij ik in de laatste ronde nog 2 mensen heb kunnen inhalen. Dit resulteerde voor Brian op een keurige 12e plaats en zeer tevreden met dit behaalde resultaat.

Scott Baijs

Na een niet zo goede start een aantal plaatsen kunnen opschuiven naar voren op het parcours. Helaas na een aantal rondjes plotseling ten val gekomen. Hierdoor niet meer met een goed gevoel op de fiets gezeten en uiteindelijk besloten om uit te stappen. DNF

Jorn van der Made

Hij was scherp met de start en was gelijk een aantal plaatsen naar voren gereden vanaf plaats 60-70. Na de eerste ronde had hij het even zwaar, maar snel kunnen herpakken en weer door kunnen beuken. Het ging echt super. Uiteindelijk gefinisht op plaats 25, en hier super blij mee en dat had hij even nodig, zei Jorn.

Thyn Jacobs

De start ging al heel hard en daar heeft hij veel plekken kunnen winnen. Hierdoor zichzelf een beetje opgeblazen in het begin, en hierdoor iets weer moeten teruggeven. Vervolgens kwam hij weer in zijn ritme en heb alle passages goed kunnen rijden. Thyn was terecht blij met het behaalde resultaat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram