3 Nations Cup Genk 29 Mei 2023

29/05/2023

Vica van Veen

Bij de start was ze goed weg, de eerste ronde op hard tempo kunnen rijden en voelde zich goed. In de 2de ronde toch wat last van het ziek zijn van afgelopen week, dus het tempo iets verlaagd. De focus gelegd op de technische stukken en uitrijden. Uiteindelijk 18de geworden.

Thyn Jacobs

De start was kort en je moest dus goed voorin zitten, want er kwam meteen een klim.

Daar konden maar een paar mensen fietsen en de rest moest lopen, waaronder Thyn. Daar heeft hij veel plekken verloren. Daarna heeft hij niet echt in zijn ritme kunnen komen door het rondje. Echter, uiteindelijk nog 25e geworden en alsnog blij met het resultaat

Jorn van der Made

Hij had een erg goede start en zat goed mee. Aantal rondes mee kunnen rijden. Toen kreeg hij het heel zwaar en benauwd. Hierdoor wat terug gezakt en later weer wat mensen gepakt. Hij is tevreden met de progressie, kijkend na de afgelopen wedstrijden gaan we vooruit!

Brian de `Vries

Zondag wedstrijd gehad in Genk. De start viel om 4 uur, de benen waren goed en het parcours lag hem ook wel goed. Hij had een goede start en schoof direct mooi een paar plaatsen naar voren. Brian reed na de start rond de 17e plek, in de wedstrijd kon hij consistent zijn tempo rijden en dit ging best goed. Hij heeft  in de wedstrijd nog een aantal mannen ingehaald en ben geëindigd met een 15e plek. Ik ben wel tevreden met dit resultaat.

Yorick Kamphuis

Hij had een goede start en reed een sterke wedstrijd. Echter, weerhield materiaalpech hem van een goede uitslag, door deze pech heeft hij een hele ronde met 1 been moeten fietsen. Hierdoor overal noodgedwongen de B-lijnen moeten pakken, omdat met 1 been de A-lijn rijden onmogelijk is. Yorick is wel met een fantastische inzet doorgegaan tot de finish, maar niet het resultaat behaald waar hij voor kwam.

Julian Kerklaan

Het parcours in Genk behoort niet tot één van de favorieten voor Julian, weinig hoogteverschil en mogelijkheden tot inhalen. Bij de start zat hij aan de verkeerde kant achter een valpartij, hierdoor heeft hij veel plekken verloren. Uiteindelijk totaal niet alles kunnen geven, maar wel weer een ervaring rijker. Op naar het echte werk in Saalhausen!

Scott Baijs

Na een hele snelle startlus zat hij goed gepositioneerd en was hij lekker zijn rondes aan het rijden. Totdat hij enorme last kreeg van buikkrampen. Het tempo hierdoor iets verlaagd en toen ging het weer weg leek wel. Maar zodra hij weer wilde versnellen, kwam het net zo snel terug. Helaas het besluit moeten nemen om uit de wedstrijd te gaan.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram