3 Nations Cup Eupen 14 mei 2023

14/05/2023

Vica van Veen

Na een reeks van goede wedstrijden had ze in Eupen een mindere dag. Op de startklim volle bak mee omhoog en zat goed mee. Maar al snel liepen de benen stil op de klimmen, dus de focus gelegd op de afdalingen en technische stukken. Nu de rust pakken en blik weer vooruit naar de volgende wedstrijd.

Yorick Kamphuis 

3nations Eupen na 3 wat mindere wedstrijden, eindelijk weer een goede wedstrijd kunnen rijden vanaf de start al redelijk sterk gereden op dit mooie parcours. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie plaats bij de eerste 30.

Jorn van der Made

Bij de start had hij het gelijk al zwaar en moest vanwege slechte vorige wedstrijden achterin starten. Hij kon moeilijk na voren komen en kwam niet in een mooi ritme. Laatste 1,5 ronde kwam Jorn er beetje doorheen, maar dat was nog echt niet genoeg. Nu eindexamens maken en dan hopen sterker terug te komen, working on it!

Brian de Vries

Vandaag wedstrijd gehad in Eupen. Voor de Elite viel het startschot om half 4. Voor hem was het even kijken hoe het zou gaan vandaag. Vorige week erg hard ten val gekomen in Sittard , waar ik nog steeds wel last van heb. Hij had een goede wedstrijd en met de start zat Brian rond de 10e positie. Omdat het een lange startklim was, had hij hier misschien wel iets te veel energie verspild. In de wedstrijd merkte hij dat nog wel, hierdoor helaas wel wat terug gezakt. Uiteindelijk tussen de 15e en 20e plaats geëindigd.

Julian Kerklaan

De wedstrijd in Eupen begon lekker, de benen voelden redelijk goed en hij ging ongeveer als 20ste het parcours op na de zeer lange startklim. Julian kon al snel een ritme vinden en haalde de ene na de andere renner in. Alleen boven aan de berg maakte hij een inschattingsfout, dit resulteerde in een pijnlijke val op steentjes. Uiteindelijk weer plekken goed gemaakt, maar door kramp ook weer wat terug gevallen. Dit resulteerde alsnog op een mooie 30e plaats van de 120 deelnemers.

Scott Baijs

Met de start zat hij er goed bij en die positie kon hij aardig volhouden gedurende de wedstrijd. Nog een paar plekken naar voren kunnen schuiven en een foutloze wedstrijd gereden.

Thyn Jacobs

Het was een lange start en het ging al meteen hard. Hij ging ongeveer als 15e het veld in en kon moeilijk inhalen. Daarna heeft hij zijn eigen tempo kunnen vasthouden en was uiteindelijk net achter Julian, 33e geworden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram