3Nationscup, Saalhausen (DE)

16/06/2024

Zoe Brakke U17

Ik had een goede start en ging als eerste weg. Maar het rondje was best zwaar, dus al snel moest ik een gaatje laten vallen. Ik had even een dip, maar heb toen een beetje rond de 5de plaats gereden. Toen ik weer een beetje herstelt was, kon ik al snel weer iets harder rijden. Dus ben nog naar het 4de meisje toe gereden en ingehaald. Uiteindelijk 4degeworden en ben hier erg tevreden mee, want het gaat stapje bij stapje weer beter. 

Zjuul Moeskops, U17

De start ging lekker. Ik zat goed mee en had een lekker tempo te pakken. Heb eigenlijk heel de wedstrijd alleen gereden. In de laatste ronde ben ik nog 1 keer gevallen. Maar ik ben super blij met mijn eindresultaat van  een 7de plaats.

Thyn Jacobs, U17

De wedstrijd ging niet zoals ik had gehoopt. Ik had weer enorm last van mijn allergie. Hierdoor niet het resultaat, waar ik op gehoopt had met een 20e plaats.

Liam Brugman, U17

Mijn start ging goed en  ik zat in de kopgroep mee. Doordat ik was gevallen in de eerste afdaling en weer van ver achteraan weer het veld in ging. Ik bleef toen de eerste ronde fouten maken. Vervolgens kwam ik er weer in en ben ik naar voren gereden naar de 12 e plaats. Meer zat er niet in. Veel zin in Houffalize.

Jorn van der Made, U19

Nadat ik me wat vermoeid voelden van de toetsweek en de benen op vrijdag nog niet best voelden. Zaterdag goed rust gepakt en de benen los gefietst. Voelden ik mij een stuk beter zondagochtend, dus kreeg ik meer vertrouwen in de wedstrijd. Bij de start niet te gek gedaan, positie behouden in de eerste 2 ronden. Daarna kreeg ik een goed ritme te pakken en kon ik boven verwachtingen goed plekjes pakken. Van p47 naar p31, ben ik tevreden mee op dit klimmers parcours. Op naar Houffalize.

Vica van Veen, Elite

Bij de start kon ik goed weg. Op de startklim merkte ik al snel, dat ik niet fit was. In de eerste afdaling maakte ik een kleine sliding en hierdoor verloor ik de aansluiting. Ik wilde wel graag de wedstrijd uitrijden, dus op een rustiger tempo toch mijn rondes kunnen rijden en de finish gehaald.

Yorick Kamphuis, U23

Ik moest vanaf de laatste startrij starten, maar kon bij de start al veel plekken goed maken. In elke ronde kon ik beetje bij beetje plekken opschuiven, helaas 3x gevallen, doordat het rondje enorm glad werd door de regenval. Maar toch blij met het gevoel over de hele wedstrijd.

Brian de Vries, U23

Helaas was ik afgelopen week ziek geweest. Ik wilde toch graag de wedstrijd rijden en kijken waar het schip strand. Helaas niet de juiste beslissing, na 3 rondes uitgestapt, omdat het niet ging.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram