3Nationscup, Genk (BE)

19/05/2024

Zjuul Moeskops, U17

Lekker gestart, eerste ronde rustig aan gedaan. Toen voorbij gegaan en 't tempo opgevoerd. Een gaatje gekregen samen met Mads, Die was te sterk, dus laten rijden. Super blij met de behaalde 3e plaats.

Liam Brugman, U17

Wedstrijd ging niet zo heel goed, het was niet mijn parcours/ondergrond. Ik had ook geen goede benen vanwege de trainingen. Toch de schaden beperkt kunnen houden met de 5e plaats. Op naar de VAM berg.

Jorn van der Made, U19

Na een matige start vanaf P50 en veel op onthoud in de eerste ronde. Wel lekker op gang kunnen komen en steeds wat plekjes na voren weten te rijden. Zeer grote vooruitgang met de laatste wedstrijden, dus zeker tevreden met p29. Nog niet waar ik zou willen rijden, maar we gaan vooruit en maken stappen! Op na de volgende wedstrijd.

Vica van Veen, Eliten

Met een goede start positie ging ik de wedstrijd in. Na de regen in de ochtend, was in de middag de ronde gelukkig mooi opgedroogd. Ik kon goed doorrijden op de korte klimmen en technische stukken. In het bos was het veel aanzetten, draaien en keren, daar kon ik iets minder goed mijn tempo vinden. Over algemeen wel tevreden met een 19de plek.

Zoë Brakke, U17

Ik had een goede start en was als eerste weg met kopstart. Ik had een klein gaatje, maar die werd al snel dicht gereden. Toen ben ik even bij de andere renster gebleven, maar moest toch afhaken. Ik heb mijn eigen race gereden en dat ging heel goed. En ben ik op de 2de plek geëindigd. Heel blij mee, want het gaat weer beter als de vorige wedstrijd. 

Brian de Vries, U23

De start voor de belofte/ elite was om 16:45, erg laat dus. De start verliep goed, ik mocht als 12e opstellen en kwam als 7e door in de eerste ronde.  Twee rondes met de eerste groep mee kunnen rijden, maar helaas gingen ze een tandje te snel voor mij. Helaas had ik niet de beste benen na een val van afgelopen woensdag. Uiteindelijk 9e geworden, niet waar ik wilde finishen, maar meer zat er niet in. 

Yorick Kamphuis, U23

Na een goede start en een goede eerste halve ronde. Helaas een klein pech gevalletje, maar verder een sterke wedstrijd kunne rijden. Veel plekken naar voren kunnen schuiven en daardoor op P 21 gestrand. Enorm tevreden met het eindresultaat en hopen dat ik dit kan vasthouden.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram