MTB Weekend Eupen

05/05/2024

Brian de Vries - U23

De start was voor Beloften en Eliten om kwart over 3. Ik had een hele goede start en zat snel in de top 5. Na de lange startklim moest ik helaas de kopgroep laten gaan, de benen wilde niet meer. Toen een ronde wat rustiger gereden en toen goed in mijn eigen tempo kunnen komen. De rest van de wedstrijd vocht ik voor de 9e plaats. Uiteindelijk als 9e over de finish gekomen, erg tevreden over de wedstrijd. 

Yorick Kamphuis - U23

Ik had een goede start en kon hier wat plekjes goed maken naar voren. Na een aantal rondes kreeg ik materiaalpech en daarna mijn  ritme niet kunnen vinden en hierdoor een aantal plekken verloren. Het gevoel, ondanks de materiaalpech, was echt super goed. Nu door naar de volgende wedstrijd. 

Liam Brugman - U17

Bij de start zat ik goed mee en vervolgens mee met de kopgroep gereden. Totdat ik een foutje maakte en het ontstane gat niet meer dicht kon rijden. Toen mijn eigen race gereden en uiteindelijk net geen 3e geworden, maar toch wel tevreden met de 4e plaats.

Zjuul Moeskops - U17

De start ging lekker. Ik kon goed mee voorin rijden. Al snel een lekker tempo kunnen pakken en naar de 6de plaats gereden.

Toen helaas gevallen en weer een plekje terug gezakt. Maar super blij met mijn 7de plaats.

Thyn Jacobs - U17

De start ging erg goed ging als 7e het veld in boven aan de startklim en kon de eerste halve ronde goed mee met de kop. Daarna mijn eigen tempo gaan rijden en heel de wedstrijd op plek 9 gereden tot de laatste ronde, waar ik materiaalpech kreeg net na de verzorgingspost. Uiteindelijk nog 20e geworden. 

Jorn van der Made - U19

Na een knie kneuzing was ik al super blij dat ik überhaupt kon rijden. Week geleden had ik dit nog niet verwacht. Voelde mij ook wat ziekjes dag van de wedstrijd. Het doel was uitrijden om nog wat punten te pakken voor het klassement, dit zou voordeliger zijn voor de komende 3nationcups. Op de startklim mijzelf wat ingehouden. Toen me ritme gepakt. Begon wat plekjes op te rapen. Laatste ronden ging het licht uit. Al met al mag ik tevreden zijn, meer zat er niet in. Op na Genk.

Vica van Veen - Eliten

In de startklim kon ik goed mee en de eerste ronde voelde wel goed. Toch merkte ik al snel, dat ik niet mijn dag had, en niet lekker kon aanzetten in de klimmen. Wel de wedstrijd uit kunnen rijden en op plek 26 geëindigd. Nu herstellen en op naar de volgende wedstrijd in Genk.

Zoë Brakke - U17

Het ging in Eupen niet heel goed, want met de opwarming voelde mijn benen al niet heel goed. De start klim hierdoor niet zo hard omhoog gegaan, omdat ik het anders niet zo goed kon houden. maar dat pakte niet helemaal goed uit. Ik ging als 8e het veld in en toen konden de eerste meiden al weg rijden. Daar kon ik niet meer bij komen, omdat ik de rest van de wedstrijd niet hard genoeg ging en ik elke keer kleine foutjes maakte. P9 behaald.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram