NL-CUP: GP SNELLE WIEL BESTRONICS

21/04/2024

Zjuul Moeskops - U17

De  tijdrit ging lekker, toch nog best wat foutjes gemaakt. Ook iemand moeten inhalen op het parcours, wat allemaal wat tijd opslokt. Toch nog de 2e beste tijd kunnen behalen.
Toen de XCO-wedstrijd waarbij ik een slechte start had. Vanaf het midden van het veld moeten terug knokken. Lekker in de flow kunnen komen en uiteindelijk 3e geworden. De twee resultaten van de tijdrit en XCO wedstrijd bij elkaar ben ik 2e geworden. Super blij met dit behaalde resultaat.

Thyn Jacobs - U17

In de ochtend was er een tijdrit op het dak van Netersel. Deze tijdrit ging eigenlijk best wel goed,. Totdat ik op een bruggetje viel, dat heel erg glad was, en door deze val heb ik heel erg veel tijd verloren. In zo'n korte tijdrit kun je dat niet snel meer goed maken, waardoor ik 20e was geworden.
 
In de middag was er de normale XCO-wedstrijd. Bij de start zat ik op gesloten en kon ik niet meteen meerijden met de eerste groep renners. Waardoor ik meteen in de achtervolging moest, daar heb ik er nog veel in kunnen halen. In de laatste halve ronde was ik helemaal leeg en ben ik blij met een 6e plek.
 
Als eind resultaat over de twee disciplines ben ik 12e geworden.

Liam Brugman - U17

Mijn tijdrit ging niet heel goed, maar ook niet heel slecht. Ik had een paar fouten gemaakt, waardoor het niet top ging. Maar uiteindelijk een 9e tijd weten weg te zetten.
Daarna bij de XCO-wedstrijd ben ik bij de start gevallen door een mechanisch probleem. Ik had hierdoor al een achterstand van ongeveer 5 à 6 minuten, dus ik maakte er maar een training van. Ik ben toen toch nog naar voren gereden naar de 17e plek. 

Over de twee disciplines een eindresultaat van een 11e plaats.

Zoë Brakke - U17

Ik had 2 wedstrijden een tijdrit en een xco. Met de tijdrit was ik over de kop gevlogen, maar ik kon al snel weer op stappen. Dus ik ging snel weer verder en toch was mijn tijd goed voor een eerste plaats. 

Daarna had ik een xco, die ging wel goed. Ik ging goed van start en kon het heel even vol houden ongeveer 3 rondes op de eerste plaats, maar toen kwam ik er heel erg door te zitten. Uiteindelijk  werd ik door 2 meisjes ingehaald, dus was ik 3de. Totaal klassement over alle 2 de wedstrijden, was ik tweede geworden. 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram