NK Oldebroek 14-15 juli 2023

17/07/2023

Thyn Jacobs
De start ging niet heel goed, maar hij kon al wel snel wat plaatsen pakken. Hij heeft een goed ritme kunnen oppakken en zo steeds verder naar voren kunnen rijden. Tot ongeveer de helft van de wedstrijd heeft hij 7de gereden tot de laatste halve ronde. Er kwam een groepje van 4 terug en kon helaas niet aanpikken. Uiteindelijk zeer te vrede met een 11e plaats op het NK.

Julian Kerklaan
geen input

Vica van Veen
Met verkennen voelde ze dat dit rondje wel wat voor haar zou zijn, met leuke technische stukjes en een mooi stuk door het bos. Helaas na de start merkte Vica al snel dat zich niet fit voelde. Hierdoor het tempo laag gehouden en de wedstrijd wel uit kunnen rijden.

Brian de Vries
Het was niet echt zijn rondje. Hij merkte bij het inrijden, dat de benen niet top waren, en merkte dit ook in de wedstrijd. De start viel om 14:00 en had een redelijke start. Er ontstonden 2 gaten voor mij in het veld en probeerde ze dicht te rijden richting de 7e plek. Brian merkte dat z’n hartslag niet echt naar beneden wilde en bleef dus rijden met een best wel hoge hartslag. Na 3 rondes zakte het tempo af en werd voorbij gereden door een aantal mensen. Uiteindelijk 14e geworden.

Scott Baijs
Met de start was hij goed weg en probeerde zoveel mogelijk naar voren te komen. Dit was aardig gelukt. Vervolgens een beetje moeite gehad met de benauwde weersomstandigheden, waardoor het tempo even moest laten zakken om het lichaam beetje af te koelen. Daarna lekker in het ritme gekomen en nog wat plekken naar voren geschoven en uiteindelijk als 20ste gefinisht.

Yorick Kamphuis
Na een wat mindere start zijn wedstrijd goed en sterk kunnen vervolgen. Mooie gevechten gehad met een aantal renners helaas in de laatste ronde mechanische pech. Waardoor hij het gevecht met de nummer 9 moest opgeven, maar tevreden met een 10de plaats na een zware uitdagende wedstrijd.

Jorn van der Made
Na een super goede start en voelde zich sterk in de eerste rondes. Hij kon goed mee komen en had aansluiting naar voren bij de top 12/13, toen achter in het veld helaas materiaal pech. Na reparatie helemaal teruggezakt tot aan einde van het veld. Dan maar opnieuw beginnen en weer plekken kunnen pakken. Door wederom materiaal pech heel hard ten val gekomen en helaas wegens arm breuk (elleboog) uit de wedstrijd moeten stappen. But .... I will be back stronger !

Thyn Jacobs
Julian Kerklaan
Vica van Veen
Brian de Vries
Scott Baijs
Jorn van der Made en Yorick Kamphuis
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram